Julkaisematon Nokia-puhelin paljastui viranomaisen dokumenteista

1
Matti Robinson

Julkaisematon Nokia-puhelin paljastui viranomaisen dokumenteista
Nokian älypuhelimet ovat alkaneet jälleen vallata Yhdysvaltoja. Tällä kertaa HMD Globalin johtamana Nokian Android-puhelimet ovat tulossa myyntiin mm. Verizonin kautta.

Nyt Yhdysvaltain televiranomainen, FCC, on julkaissut dokumentteja, joista paljastuu uusi Nokia-puhelin. FCC:n testit on läpäissyt nyt TA-1157-mallinimellä kutsuttu laite.

Valitettavasti tiedot eivät ole tässäkään FCC:n tapauksessa lähelläkään täydellisiä, mutta sentään muutama referenssikuva ja parit yksityiskohdat tekniikasta on paljastunut.

Laitteesta tulee ainakin kaksi versiota, joissa on 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia sekä 16 tai 32 gigatavua talennustilaa. Akku laitteessa on 3000 milliampeerituntia ja laite tukee odotetusti yleisiä yhteyksiä (mm. GSM, LTE, WiFi, GPS, NFC, jne).

Bluetoothista tosin puuttuu 5.0-sertifiointi, joka viittaa halvempaan laitteeseen, kuten tekee myös muistin/tallennustilan määrä. Akkukapasiteetista voisi päätellä, että laite on keskikokoinen nykystandardeilla.

Kuvasta näkyy, että laitteessa on takana kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija. SIM-korttipaikka löytyy edestäpäin katsottuna vasemmalta ja virtanäppäin sekä äänenvoimakkuudensäätimet oikealta.



Yksi kuvista paljastaa lisäksi, että monien muiden Nokia puhelinten tapaan tämäkin tulee tarjoamaan Android One -käyttöjärjestelmän.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.