Julkaisematon Nokia-puhelin paljastui viranomaisen dokumenteista

Julkaisematon Nokia-puhelin paljastui viranomaisen dokumenteista
Nokian älypuhelimet ovat alkaneet jälleen vallata Yhdysvaltoja. Tällä kertaa HMD Globalin johtamana Nokian Android-puhelimet ovat tulossa myyntiin mm. Verizonin kautta.

Nyt Yhdysvaltain televiranomainen, FCC, on julkaissut dokumentteja, joista paljastuu uusi Nokia-puhelin. FCC:n testit on läpäissyt nyt TA-1157-mallinimellä kutsuttu laite.

Valitettavasti tiedot eivät ole tässäkään FCC:n tapauksessa lähelläkään täydellisiä, mutta sentään muutama referenssikuva ja parit yksityiskohdat tekniikasta on paljastunut.

Laitteesta tulee ainakin kaksi versiota, joissa on 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia sekä 16 tai 32 gigatavua talennustilaa. Akku laitteessa on 3000 milliampeerituntia ja laite tukee odotetusti yleisiä yhteyksiä (mm. GSM, LTE, WiFi, GPS, NFC, jne).

Bluetoothista tosin puuttuu 5.0-sertifiointi, joka viittaa halvempaan laitteeseen, kuten tekee myös muistin/tallennustilan määrä. Akkukapasiteetista voisi päätellä, että laite on keskikokoinen nykystandardeilla.

Kuvasta näkyy, että laitteessa on takana kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija. SIM-korttipaikka löytyy edestäpäin katsottuna vasemmalta ja virtanäppäin sekä äänenvoimakkuudensäätimet oikealta.

Yksi kuvista paljastaa lisäksi, että monien muiden Nokia puhelinten tapaan tämäkin tulee tarjoamaan Android One -käyttöjärjestelmän.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 1. helmikuuta, 2019 20:34
Tägit
FCC Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • rane1958

    Halpismalli 1+

    3.2.2019 06:05 #1

© 2019 AfterDawn Oy