Huaweiltakin tulossa taittuva älypuhelin

Huaweiltakin tulossa taittuva älypuhelin
Huawei on mukana tämän vuoden MWC-messuilla ja luvassa on ässien vetoa hihoista. Hypeä ainakin yritetään nostattaa Twitterissä julkaistulla teaser-kuvalla.

Kuvassa nähdään selvästi V-muotoon taittunut laite. Ottaen huomioon messujen teeman ja viime kuukausina kiertäneet huhut, Huawei esittelee todennäköisesti taittuvan älypuhelimen tämän vuoden MWC-messuilla. Kisa upouudessa segmentissä starttaa heti kovilla panoksilla, sillä Samsungin arvioidaan esittelevän tällaisen puhelimen 20. helmikuuta San Franciscossa. Huawein tilaisuus pidetään 24. helmikuuta Barcelonassa.Erillisessä twiitissä Huawei kertoo aikovansa julkistaa MWC-messuilla 5G-yhteensopivan ja taittuvan älypuhelimen.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. helmikuuta, 2019 14:40
Tägit
5G NR 5G taittuva näyttö taitettava laite Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud