Galaxy S10:stä ensimmäinen teratavun muistilla varustettu älypuhelin?

Galaxy S10:stä ensimmäinen teratavun muistilla varustettu älypuhelin?
Samsung on ilmoittanut aloittavansa yhden teratavun kokoisten eUFS-muistipiirien massatuotannon. Uuden muistipiirin kohdemarkkinaksi on kaavailtu älypuhelimia, joten voi hyvinkin olla, että tänä keväänä Samsung esittelee teratavun sisäisellä muistilla varustetun Galaxy S10:n.

Korealaisyhtiön mukaan muistipiiri on askel kohti yhtiön tavoitetta muuntaa uuden sukupolven mobiililaitteiden käyttökokemus kannettavien tietokoneiden tasolle. Toisin sanoen Samsungin tavoitteena on kehittää puhelimista niin suorituskykyisiä ja muiltakin teknisiltä ominaisuuksiltaan sellaisia, että mobiililaitteilla voitaisiin tehdä samoja tehtäviä kuin kannettavilla tietokoneilla.

Teratavun muistipiirit ovat fyysiseltä kooltaan samankokoisia kuin Samsungin aiemmat 512 gigatavun piirit. Piirin lukunopeus on parhaimmillaan 1000 megatavua sekunnissa

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. tammikuuta, 2019 11:55
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S10E UFS eUFS
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy