Android Pie -päivitykset alkoivat Galaxy Note9:lle – Sisältää muutakin uutta

Android Pie -päivitykset alkoivat Galaxy Note9:lle – Sisältää muutakin uutta
Samsung on aloittanut Android 9 Pie -ohjelmistopäivityksen jakelun Galaxy Note9 -älypuhelimille Suomessa. OTA-päivityksen voi ladata puhelimeen heti.

Android 9 Pien lisäksi päivityksen asentamiseen on toinenkin hyvä syy: Samsung on nimittäin lisännyt siihen uuden One UI -käyttöliittymän, jossa on otettu aikaisempaa paremmin huomioon isojen ja korkeiden näyttöjen käyttö. Käytännössä One UI:ssa käyttöliittymä on jaettu sovellusnäkymässä kahtia: näytössä on "näyttöalue" ja "vuorovaikutusalue".

Näyttöalueessa esitetään nimen mukaisesti asiaan liittyviä olennaisia perustietoja, kun taas sovellusta käytetään sen alapuolella olevalla vuorovaikutusalueella. Käytännössä puhelimen käyttö yhdellä kädellä pitäisi helpottua olennaisesti, kun tärkeitä painikkeita ei ripotella näytön yläreunaan.

Käyttöliittymän muutoksia Samsung on käynyt tammikuun alussa julkaistussa artikkelissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. tammikuuta, 2019 19:30
Tägit
Android 9 Pie Android Samsung Galaxy Note9 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy