Uusia Nokia-puhelimia taas luvassa – HMD Global lähetti kutsut

Uusia Nokia-puhelimia taas luvassa – HMD Global lähetti kutsut
Tänäkin vuonna kotimainen matkapuhelinyhtiö HMD Global aikoo ottaa osaa Barcelonassa järjestettäviin MWC-messuihin. Medialle lähetetystä selviää, että yhtiö aikoo pitää lehdistötilaisuutensa 24. helmikuuta.

Tilaisuudessa on luvassa tietysti uusia Nokia-brändättyjä puhelimia. Parina viime vuonna MWC:ssä on esitelty uudelleen lämmitettyjä retropuhelimia, esimerkiksi Nokia 3310 ja banaanipuhelin Nokia 8110 ovat saaneet modernisoidut versiot MWC-messuilla. Kutsukirjeen Throwback-viittauksen perusteella HMD Global voi iskeä taas tänä vuonna uudella retropuhelimella.

Retropuhelimet eivät ole kuitenkaan niitä kaikkein odotetuimpia uutuuksia, vaan Nokia-fanien odotukset kohdistunee erityisesti huhuissa muutaman kuukauden ajan pyörineeseen Nokia 9 Pureview -puhelimeen, jossa on peräti viidestä kennosta koostuva kamera.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. tammikuuta, 2019 8:30
Tägit
MWC 2019 Android Nokia 9 Pureview Nokia HMD Global
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy