HMD Global teki päänavauksen Amerikkaan – Uudet Nokiat operaattoreiden valikoimiin

HMD Global teki päänavauksen Amerikkaan – Uudet Nokiat operaattoreiden valikoimiin
Suomalainen älypuhelinmerkki HMD Global on kertonut aloittavansa yhteistyön kolme pohjoisamerikkalaisen matkapuhelinoperaattorin kanssa. Kumppanuuksista huomattavin sopimus yhdysvaltalaisen Verizonin kanssa.

Verizon on Yhdysvaltojen toisiksi suurin operaattori ja yhtiö aikoo ottaa tammikuun viimeisenä päivänä valikoimiinsa Nokia 2 V:n. Puhelin tulee myyntiin Verizonin verkkokaupassa ja myymälöissä. Yhdysvalloissa HMD Global aloittaa myös yhteistyön Cricket Wirelessin kanssa Nokia 3.1 Plussan myötä. Puhelimen myynti alkaa Cricket Wirelessin myyntikanavissa heti.

Lähiviikkojen aikana HMD Global aikoo lanseerata Rogers Communicationsin kautta vielä kolmannen puhelinmallin. Rogers operoi Kanadassa.

"Olemme erittäin innostuneita ja sitoutuneita rakentamaan pitkän aikavälin strategisia kumppanuuksia johtavien pohjoisamerikkalaisten operaattoreiden kanssa. Nokia-puhelinten asiakaslupaus on erottuva ja perustuu vahvaan näkemykseemme kuluttajien tarpeista. Heitä kiinnostavat eurooppalainen muotoilu ja suunnittelu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan, erinomainen laatu, tuorein Android-käyttöjärjestelmä uusine ominaisuuksineen sekä tarkoituksenmukaiset innovaatiot, jotka aidosti parantavat jokapäiväistä käyttökokemusta," toteaa HMD Globalin toimitusjohtaja Pekka Rantala.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. tammikuuta, 2019 18:36
Tägit
Verizon HMD Global Nokia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy