Apple hidastaa rekrytointia – Valmistautuu uuteen aikakauteen

Apple hidastaa rekrytointia – Valmistautuu uuteen aikakauteen
Liikevaihtotavoitteesta jääminen viime vuoden lopulla iski Applen johtoa kasvoihin sen verran pahasti, että toimitusjohtaja Tim Cook on määrännyt hidastamaan uusien työntekijöiden rekrytointia. Yhtiö valmistautunee siihen, ettei kasvu jatku sillä tavalla kuin vielä viime syksynä uskottiin.

Cook ilmoitti rekrytoinnin hidastamisesta työntekijöille suunnatussa tiedotustilaisuudessa Bloombergin mukaan. Ilmoitus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Apple olisi jäädyttänyt rekrytoinnin tai olisi irtisanomassa henkilöstöä.Rekrytoinnin hidastaminen ei myöskään vaikuta kaikkiin yksiköihin samalla tavalla. Esimerkiksi tekoälykehityksessä on lupa jatkaa aggressiivista laajentumista. Cook kertoi päättävänsä myöhemmin mihin toimintoihin rekrytoinnin hidastaminen vaikuttaa.

Applella on maailmanlaajuisesti 132 000 työntekijää.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 17. tammikuuta, 2019 8:44
Tägit
Apple iPhone Xr Apple iPhone XS Apple iPhone Xs Max Apple iPhone X Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud