Näin hyvin Supercellin uutuuspeli on menestynyt

Näin hyvin Supercellin uutuuspeli on menestynyt
Mobiilisovellusten analytiikkaan erikoistuneen Sensor Towerin mukaan suomalaisen Supercellin tuorein peli tuotti ensimmäisen kuukauden aikana noin 63 miljoonan dollarin edestä liikevaihtoa. Peli tuotti yhtä hyvin niin Androidilla kuin iOS:lläkin.

Brawl Stars lanseerattiin maailmanlaajuisesti 12. joulukuuta, joten peli hyötyi esimerkiksi joulunpyhien sesongista. Lisäksi Supercell-markkinoi uutuuspeliä vanhojen pelien kautta, esimerkiksi Clash Royalessa oli hetken aikaa haastepeli, jossa pääsi kokeilemaan Brawl Stars -hahmoja. Todennäköisesti liikevaihto on seuraavan kuukauden aikana alhaisempi eikä peli tuota aivan kahta miljoonaa päivässä jatkossa, ellei peli onnistu keräämään lisää pelaajia tietoisuuden levitessä.Clash Royaleen verrattuna Brawl Stars ei ole ollut jättimenestys, sillä Supercellin aikaisempi peli nettosi yhtiölle ensimmäisen kuukauden aikana yli tuplasti (136,5 miljoonaa dollaria).

App Annien tilastoissa Brawl Stars on kuitenkin Supercellin toiseksi tuottoisin peli Yhdysvalloissa – Clash of Clansin jälkeen (niin App Storessa kuin Google Playssä).Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. tammikuuta, 2019 11:52
Tägit
Supercell Brawl Stars
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud