Elisa järjestää 5G-peliturnauksen Suomessa

Elisa järjestää 5G-peliturnauksen Suomessa
Elisa ja Hatch ovat aloittaneet yhteistyön Suomen ensimmäisen 5G-verkossa pelattavan mobiilipelikiertueen järjestämiseksi. Kiertueen osakilpailut järjestetään kaikissa niissä suomalaisissa kaupungeissa, joihin Elisa on pystyttänyt jo 5G-verkon: Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä.

Pelialustan tempaukselle tarjoaa Rovion tytäryhtiö, suoratoistopelialustaa kehittävä Hatch. Elisa 5G -liigaan voi kuka tahansa ottaa osaa pelaamalla Hatchin mobiilisovelluksen kautta, mutta jos haluaa ottaa osaa varsinaiseen kiertueeseen, on se mahdollista menemällä edellä mainittujen kaupunkien Elisan myymälöihin tammi-helmikuun aikana.

Elisa Viihde Sport näyttää kiertueen sekä Lantrek-tapahtumassa pelattavan finaalin kanavillaan. Kiertueen laitekumppanina toimii OnePlus, joka tarjoaa pelaajille tarvittavat pelilaitteet.

Kaikki kiertueelle osallistuvat pelaajat palkitaan Elisan, OnePlusin ja Hatchin tuotepalkinnoilla ja he pääsevät e-urheilun suurtapahtumaan Lantrekiin 28.2.-3.3. Tampereelle. Lantrekissa pelaajille on tarjolla taas uusia kokemuksia, kun Elisan 5G-verkon avulla pelit näytetään 4K-kuvaa välittäviltä näytöiltä.

Elisa 5G -liigan kiertuepaikkakunnat ja päivämäärät:
  • 19.1.2019 Tampere klo 12-16, Elisan myymälä, Hallituskatu 8
  • 26.1.2019 Jyväskylä klo 12-16, Elisan myymälä, Kauppakeskus Forum
  • 9.2.2019 Turku klo 12-16, Hansatori, Kauppakeskus Hansakortteli
  • 16.2.2019 Helsinki klo 12-16, Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. tammikuuta, 2019 11:20
Tägit
Hatch OnePlus 6 OnePlus 6T OnePlus Elisa Viihde Elisa
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy