Applen vaporware tulossa sittenkin myyntiin? Tuotanto aloitettu

Applen vaporware tulossa sittenkin myyntiin? Tuotanto aloitettu
Vaporware-julkistukset eivät kuulu Applen pirtaan, mutta syksyllä 2017 esitelty langattoman latauksen mahdollistava AirPower-latausalusta saatettiin jo ehtiä julistaa sellaiseksi. Tuotteen myyntiin tulemisessa on kestänyt niin kauan, että useimmat sitä odottaneet ovat ehkä jo heittäneet kirveen kaivoon.

ChargerLABin mukaan AirPowerin valmistus olisi kuitenkin jo alkanut, joten se voisi tulla kauppoihin tulevien kuukausien aikana. Se pitääkö tieto paikkansa, jää nähtäväksi. Toivoa kuitenkin sopii, että Apple olisi reilun vuoden aikana saanut jo kaikki tekniset ongelmat ratkaistua. Alun perin latausalustan piti tulla myyntiin vuoden 2018 aikana.Viime kesänä levinneiden huhujen mukaan latausalusta kuumeni käytössä liikaa.

AirPowerin erikoisuutena on sen kyky ladata useampaa laitetta samaan aikaan. Applen tuotekuvissa näkyy kuinka sillä ladataan iPhone X:ää, Apple Watchia ja AirPods-kuulokkeita samanaikaisesti.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. tammikuuta, 2019 9:48
Tägit
langaton lataus Apple AirPods AirPower Apple iPhone Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy