VLC tekee sen – Android saamassa AirPlay-tuen

VLC tekee sen – Android saamassa AirPlay-tuen
Huippusuosittu mediatoisto-ohjelma VLC aikoo lisätä Android-sovellukseensa tuen Applen AirPlay-suoratoistotekniikalle, uutisoi Variety.

VLC:n sovelluskehitityksen johtoon kuuluvan Jean-Baptiste Kempfin mukaan AirPlay-tuki voitaisiin julkaista Androidille kuukauden sisällä. Käytännössä yhteensopivuus tarkoittaisi sitä, että Android-puhelimella toistettavan videon voisi välittää yhteensopivaan laitteeseen. Tällä hetkellä se tarkoittaa esimerkiksi Apple TV:tä, mutta CES-messuilta kuultujen uutisten myötä Sonyn, Vizion, Samsungin ja LG:n uudet televisiot ovat saamassa tuen sille.Vielä ei ole kuitenkaan varmuutta siitä, että onko VLC:n toteutus yhteensopiva AirPlay 2:n spesifikaatioiden kanssa.

Lataa VLC tietokoneellesi Download.fi:stä


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. tammikuuta, 2019 10:17
Tägit
mobiilisovellukset Android AirPlay VLC
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud