Galaxy S10:n julkistuspäivä varmistui!

Galaxy S10:n julkistuspäivä varmistui!
The Korea Herald näytti osuvan harvinaisen hyvin oikeaan, sillä Samsung aikoo todella järjestää Unpacked-julkistustapahtuman San Franciscossa 20. helmikuuta.

Medialle lähetetyn kutsukirjeen perusteella Samsung aikoo julkaista tilaisuudessa uudet Galaxy S10 -mallit, joita arvellaan olevan kaikkiaan kolme kappaletta. Joukkoon mahtuu "perusmalli", edullisempi Galaxy S10 sekä kookkaampi Galaxy S10. Näiden lisäksi Samsung antanee uutta tietoa kehitteillä olevasta taipuvasta älypuhelimesta. Tilaisuudessa voidaan siis nähdä yhteensä neljä uutta puhelinta.

Samsungin Galaxy S -mallisto täyttää tänä vuonna 10 vuotta, joten kyseessä on tärkeä tilaisuus Samsungille. Ehkä sen takia malliston virstanpylvästä halutaan juhlistaa Bill Graham Civic Auditoriumissa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. tammikuuta, 2019 10:39
Tägit
Samsung Galaxy S10 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy