Vuotokuvat esittelevät tulevaa huippurumaa iPhonea

Vuotokuvat esittelevät tulevaa huippurumaa iPhonea
Applen edellisestä iPhone-mallista on vain muutama kuukausi aikaa, mutta heti vuoden vaihteesta huhut ja vuodot tulevasta iPhonesta ovat alkaneet.

Tämän mukana verkkoon on vuotanut tietoja, joiden perusteella Steve Hemmerstoffer ja intialaissivusto Digit.in ovat julkaisseet renderikuvia laitteesta, jota he kutsuvat nimellä iPhone XI, eli tuttavallisemmin iPhone 11.

Kuvissa esiintyy kovasti iPhonen muotokieltä muistuttava laite, jonka takapaneeliin on lätkäisty karmean ruma ja valtava kameramoduuli. Kameramoduulista paljastuu kolme kameraa sekä mikrofoni ja salama, joka kokonaisuudessa ei missään nimessä vaikuta Applen laadukkaalta designilta.

Itse vuotajatkin ovat hieman hämillään näin aikaisesta vuodosta, jossa lopputulos näyttää näinkin heikolta, erityisesti kun kyseessä on Apple.

Niinpä tässä vaiheessa kannattaakin ottaa kuvat varauksella, vaikka huhujen mukaan Applella on painetta lisätä kameroita, kuten monet kilpailevat valmistajat ovat tehneet.

Kauneus on toki katsojan silmässä, joten kerro kommenteissa mitä mieltä olet tämännäköisestä iPhonesta?
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 7. tammikuuta, 2019 20:07
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • G0lden_Kebab

  Lainaus: huippurumaa Et kehannut sitten omalla nimellä kirjoittaa mielipidettäsi? Huawei Mate 20 Pro:ssa on samanlainen.

  8.1.2019 01:43 #1

 • jouga187

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Lainaus: huippurumaa Et kehannut sitten omalla nimellä kirjoittaa mielipidettäsi? Huawei Mate 20 Pro:ssa on samanlainen. Menikö tunteisiin?

  8.1.2019 06:16 #2

 • pentsu

  Mun mielestä toi ratkaisu ei oikein istu muuten niin tyylikkääseen puhelimeen. Onkohan tuo varmasti lopullinen malli?

  8.1.2019 20:36 #3

 • jkij

  Vielä sitä kaunista tai tyylikkään näköistä aplen tuotetta ei löydy. Eikä ikinä tulekaan.

  9.1.2019 15:16 #4

© 2019 AfterDawn Oy