WhatsApp lopetti vanhojen Nokia-puhelimien tuen

WhatsApp lopetti vanhojen Nokia-puhelimien tuen
Nokian vanhojen puhelimien omistajille kävi vuoden vaihduttua ohrasesti, sillä pikaviestipalvelu WhatsApp lopetti tuen Series 40 -pohjaisille laitteille. Vuoden 2017 puolivälissä WhatsApp lopetti Nokian Symbian S60 -pohjaisten laitteiden tuen.

Tuen päättyminen ei kuitenkaan tarkoita viestinnän päättymistä Series 40 -pohjaisilla nokialaisilla, sillä viestit välittyvät niillä edelleen. WhatsApp ei kuitenkaan anna enää luoda uusia tunnuksia vanhoilla laitteilla.Ensi vuodelle ei ole suunnitelmissa laitetuen karsintaa, mutta vuoden 2020 helmikuussa WhatsApp aikoo lopettaa Android v2.3.7:n ja sitä vanhempien ohjelmistoversioiden tuen. Samaan aikaan päättyy myös iOS 7:n tuki.

WhatsApp suosittelee käyttämään sovellusta Androidilla (v4.0 tai uudempi), iOS 8:lla (tai uudempi), Windows Phone 8.1:llä (tai uudempi) sekä JioPhonella tai JioPhone 2:lla (KaiOS).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. tammikuuta, 2019 14:33
Tägit
mobiilisovellukset Series 40 Nokia WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud