Google teki koodimuutoksen Fuchsiaan – Saa tuen Android-sovelluksille

Google teki koodimuutoksen Fuchsiaan – Saa tuen Android-sovelluksille
9to5Google-verkkosivuston tekemien kaiveluiden perusteella Google on lisäämässä kehitteillä olevaan Fuchsia OS -käyttöjärjestelmään yhteensopivuuden Android-sovellusten kanssa. Tämä on mahdollista Fuchsiaan rakennetun Android Runtime -suoritusympäristön ansiosta.

Kukaan ei tällä hetkellä tiedä tarkalleen millaiseen suuntaan Google aikoo Fuchsiaa kehittää, mutta yksi varteenotettava kehityspolku olisi Androidin ja Chrome OS:n korvaaminen uudella käyttöjärjestelmällä. Tällöin Androidista Fuchsiaan siirtyminen pitäisi tapahtua mahdollisimman saumattomasti ja huomaamattomasti, joten sovellustuki Android-ohjelmille on käytännössä välttämättömyys.Googlen ajatuksena on siis kehittää yksi yhtenäinen käyttöjärjestelmä, jota voitaisiin käyttää älypuhelimissa, älykelloissa, tietokoneissa, televisioissa ja vaikkapa autoissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. tammikuuta, 2019 10:47
Tägit
Google Drive Google Chrome OS Android Fuchsia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud