Video vuoti! Tällainen on Nokia 9 Pureview -hirviökamerapuhelin

Video vuoti! Tällainen on Nokia 9 Pureview -hirviökamerapuhelin
Viime vuoden lopulla kohistiin hieman HMD Globalin uudesta hirviökamerapuhelimesta, jonka takapuolelta löytyy peräti viidestä kennosta koostuva kamerajärjestelmä. Intialainen verkkosivusto on julkaissut nyt esittelyvideon laitteesta.

Video on grafiikoiden perusteella HMD Globalin virallinen pressivideo, jossa esitellään puhelimen tärkeimpiä myyntivaltteja ja teknisiä ominaisuuksia. Vähemmän yllättäen Nokia 9 Pureview'n tärkein myyntikärki on sen kamera, joka pystyy taltioimaan jopa 10 kertaa enemmän valoa kuin tavalliset älypuhelinkamerat. Nokia 9 Pureview'n pitäisi siis olla todellinen peto hämärässä otetuissa kuvissa. Kuvien tarkennusta on myös mahdollista muuttaa jälkikäteen.

Samasta videosta ruutukaappauksen on jakanut myös tunnettu puhelinvuotaja @evleaks.

Huhutjen mukaan HMD Global esitteli Nokia 9 Pureview'n ensi kuussa MWC-messuilla.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. tammikuuta, 2019 11:37
Tägit
Android One HMD Global Nokia 9 Pureview Nokia 9
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy