Apple muutti ohjeistustaan – Sovellusten sisäisiä ostoja voi antaa lahjaksi

Apple muutti ohjeistustaan – Sovellusten sisäisiä ostoja voi antaa lahjaksi
Sovelluskehittäjät ovat saaneet Applelta pienen joululahjan etukäteen, sillä IT-jätti on mahdollistanut sisäisten ostojen antamisen lahjaksi. Jatkossa voit siis maksaa jonkin sovelluksen sisältämän ostoksen ja antaa sen ystävällesi tai sukulaisellesi.

Toisen puolesta ostaminen kattaa sekä yksittäiset ostokset että jatkuvat tilaukset. Käytännössä voit siis ostaa ystävällesi vaikkapa Netflix-tilauksen lahjaksi. Muutos on kirjattu jo nyt Applen App Storen ohjeisiin, mutta kehittäjille ei ole opastettu vielä miten toiminto käytännössä tulee sisällyttää sovelluksiin.Kehittäjiä informoidaan todennäköisesti asiasta lähiaikoina.

Aiemmin Apple on hyväksynyt kokonaisten sovellusten hankkimisen lahjaksi. Mikromaksuilla hankittavia ominaisuuksia ei ole voinut ostaa lahjaksi. App Store Guidelinen päivitys saattaa lisätä tuntuvasti App Storen liikevaihtoa joulun alla tulevina vuosina.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 20. joulukuuta, 2018 14:04
Tägit
Apple iPhone XS Apple iPhone Xr Apple iPhone X Apple iPhone iOS 12 Apple App Store
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud