Outlook päivittyy iPhonella – Uusi ulkoasu

Outlook päivittyy iPhonella – Uusi ulkoasu
Microsoft on päivittänyt Outlook-sähköpostiohjelman iOS-sovelluksen, jonka ulkoasu on uudistunut käynnissä olevan muutosprosessin myötä. Microsoft on jo ennättänyt esittelemään Office-sovellusten uudet ikonit ja esitellyt Outlookin web-version pelkistetymmän ulkoasun. Tämä muutos tuodaan nyt Outlookin iOS-sovellukseen.

Outlookin navigaatiopalkki on jaettu kolmeen osaan: sähköpostilaatikkoon, hakuun ja kalenteriin. Kunkin osion yläosa on värjätty Outlookin siniseksi ja sinne on myös sijoiteltu kaikki toimintopainikkeet. Yläosaa hallitsee suurella fontilla kirjoitettu otsikkoteksti, joka kertoo missä osiossa olet tällä hetkellä.Microsoftin mukaan se on lisännyt sovellukseen myös käyttöliittymäefektejä, jotka aiheuttavat pieniä väri-, koko- ja ikonimuutoksia kun sähköpostissa pyyhkäiseen vasemmalle tai oikealle.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. joulukuuta, 2018 9:10
Tägit
mobiilisovellukset iOS 12.1 iOS 12 iOS Microsoft Outlook Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud