Qualcomm paljasti Snapdragon 855:n saloja

Qualcomm paljasti Snapdragon 855:n saloja
Qualcomm järjestää tällä viikolla Hawaijilla Snapdragon Summit -tapahtuman, jossa yhtiö esittelee sen tuotekehityksen uusimpia tuloksia. Kolmipäiväisen tapahtuman antiin kuului esimerkiksi Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri.

Snapdragon 855:n yksityiskohtia ei vielä haluttu paljastaa, joten varsinaista sisältöä joudutaan odottamaan joulun ja uudenvuoden yli. Qualcomm kuitenkin lupaa tekoälylaskennan nousevan uudelle tasolle – tarkemmin sanottuna kolminkertaisesti paremmaksi kuin edeltävissä piireissä. Se tarkoittaa muun muassa kehittyneempiä konenäkösovelluksia.Qualcommin puheiden mukaan piiri kykenee ensimmäisenä monigigabittiseen tiedonsiirtoon (5G) ja se on optimoitu pelaamiseen. Snapdragon 855:n kehityksessä on otettu huomioon myös laajennetun todellisuuden sovellukset.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. joulukuuta, 2018 9:51
Tägit
laajennettu todellisuus Qualcomm Snapdragon 855 Qualcomm
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud