Pokémon GO:n uusi pelitila julkaistaan pian – Taistele muita pelaajia vastaan

Pokémon GO:n uusi pelitila julkaistaan pian – Taistele muita pelaajia vastaan
Pelaajien väliset taistelut ovat vihdoin tulossa huippusuosittuun Pokémon Go -mobiilipeliin. Peliä kehittävän Nianticin mukaan ominaisuus julkaistaan vuoden loppuun mennessä.

PvP-pelitila lanseerataan vaiheittain ja alkuvaiheessa se tulee niiden pelaajien saataville, jotka ovat yltäneet maksimitasolle saakka (level 40). Alemmille tasoille tila levittäytyy kunhan Niantic saa hankittua tarpeeksi resursseja. Mikäli mitään isoja ongelmia ei tule vastaan, niin laajentumisen ei pitäisi kestää kovin kauaa.

Trainer Battles -otteluita varten Niantic on luonut kolme liigaa, joihin pelaajat jaetaan heidän taistelumonstereiden korkeimman CP-pisteiden mukaan. Jos CP-pisteet ovat korkeimmillaan 1500, pääsee pelaaja Great League -sarjaan. Korkeintaan 2500 CP:n pokémoneilla pääsee Ultra League -sarjaan ja korkeammilla pisteillä otellaan Master Leaguessa.

Pelitilaa esitellään tositoimessa alla olevassa videossa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. joulukuuta, 2018 11:50
Tägit
mobiilisovellukset Nintendo Niantic Labs Pokemon Go
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy