OnePlus vahvisti: OnePlus 7 saapuu 5G:llä varustetulla Snapdragon 855 -piirillä

OnePlus vahvisti: OnePlus 7 saapuu 5G:llä varustetulla Snapdragon 855 -piirillä
Piirivalmistaja Qualcommin tämän viikon konferenssissa Mauissa on esitelty uusi Snapdragon 855 -piiri, joka paitsi nostaa tehot uudelle tasolle niin tarjoaa myös 5G-yhteydet.

Tapahtumassa lavalle nousi myös suosituimpiin älypuhelinvalmistajiin Suomessa kuuluvan OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau. Lau kertoi OnePlussan pitkäaikaisesta yhteistyöstä Qualcommin kanssa, jonka johdosta jokainen yhtiön huippulaite koko historian ajan on pitänyt sisällään Qualcommin Snapdragon 800 -sarjan piirin.Tämä jatkuu Laun mukaan myös ensi vuonna, jolloin yhtiön tuleva lippulaivalaite tulee sisältämään juuri esitellyn Snapdragon 855 -piirin. Jo aiemmin tämä oli käytännössä itsestäänselvyys, koska näin on ollut aiempinakin vuosina.

Aiemmin Pete Lau on kertonut, että OnePlus tulee olemaan ensimmäisten joukossa 5G-yhteyksien tuomisessa älypuhelimiin. Tämä näyttää tapahtuvan jo kesän OnePlus 7:n myötä.

Keynote-puheessaan Lau kertoi myös, että OnePlussan toiminta on kasvanut valtaisan nopeaa tahtia, ja vaikka yhtiö ei ole enää samanlainen pieni startup kuin muutama vuosi sitten, niin liikevaihto kasvoi viime vuonna peräti kaksinkertaiseksi.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 5. joulukuuta, 2018 22:22
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy