Huawei julkaisee tämän Honor-puhelimen Galaxy S10:n kaltaisella näytöllä jo ennen Samsungia

Huawei julkaisee tämän Honor-puhelimen Galaxy S10:n kaltaisella näytöllä jo ennen Samsungia
Huhujen ja vuotojen mukaan ensi vuoden Galaxy S -huippupuhelin sisältää näytön, josta ei löydy näyttölovea eikä sen kummemmin reunuksiakaan.

Mihin on etukamera sitten piilotettu? Ratkaisuna tähän näyttössä on juuri kameran kokoinen reikä ylänurkassa.Samsung ei kuitenkaan tule olemaan ainut ensi vuoden älypuhelimista, joissa käytetään vastaavanlaista ratkaisua, ehkäpä siitä muodostuu jopa näyttöloven kaltainen trendi.

Ensimmäisenä uutta ratkaisua tulee esittelemään, ainakin näillä näkymin, Huawei, joka on julkaissut Twitterissä kuvan ensi vuoden alun uudesta Honor-mallista.

Honor-sarjan PR-pomo on julkaissut Twitterissä oheisen kuvan, josta näkyy selkeästi kameran kolo näytössä. On tosin huomioitava, että kuva ei paljasta laitteen alaosaa, jossa saattaa olla edelleen huomattava "leuka".

Tammikuun 22. julkaistavan Honor-laitteen tiedoista tai tekniikasta ei sen kummemmin viestissä hiiskuta, mutta ilmeisesti kyseessä on Honor View 20, jonka edeltäjä, Honor View 10, julkaistiin vuosi sitten.

Kyseessä on keskisarjan laite, jonka hinta asettuu noin 500 euron lukemiin. Tämä tarkoittaa myös, että vaikka ulkoisesti laitteen näyttö näyttää Galaxy S10:n kaltaiselta, niin todennäköisesti se ei pääse samaan tarkkuuteen tai laatuun.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 5. joulukuuta, 2018 17:40
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy