Samsung julkaisee 5G-puhelimen ensi vuoden alussa

Samsung julkaisee 5G-puhelimen ensi vuoden alussa
Uusimpien tietojen mukaan Apple ei aio pitää kiirettä 5G:hen siirtymisessä, mutta Samsung aikoo sen sijaan tuoda ensimmäisten joukossa tarjolla 5G-puhelimen.

Samsungin 5G-puhelin julkaistaan yhteistyössä matkapuhelinoperaattori Verizonin kanssa. Puhelimen sisuksiin on valittu Qualcommin Snapdragon-piiri, joten Samsung ei ainakaan tällä haavaa luota omaan piirikehitykseen. Kyseinen puhelin aiotaan tuoda Yhdysvaltain markkinoille vuoden 2019 alkupuoliskon aikana. Mitä ilmeisemmin kyseessä on ylemmän hintaluokan laitteesta, joten kyseessä lienee Galaxy S10:n.

Puhelimessa käytetään Snapdragon X50 5G NR -modeemia, Qualcommin antenneja sekä toistaiseksi julkistamatonta järjestelmäpiiriä.

Samsungin ja Verizonin yhteistyön yksityiskohdat pidetään salassa. Vielä ei siis tiedetä laitteen hintaa, julkaisuaikataulua tai tuleeko se myyntiin Verizonille yksinoikeudella.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. joulukuuta, 2018 9:12
Tägit
5G NR 5G Samsung Galaxy S10 Verizon Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • user_org (vahvistamaton)

    Lainaus: uhelimen sisuksiin on valittu Qualcommin Snapdragon-piiri, oten Samsung ei ainakaan tällä haavaa luota omaan piirikehitykseen
    Linkissä mainittii että Qualcommin tapahtumassa esittelevät ylättäen Qualcommin piirisarjoilla toteuttua konseptia, ei kerrottu kuinkapaljon sillä on tekemistä julkaistavan laitteen kanssa. Lisäksi se "ensi vuoden alussa" voi tarkoittaa kesää.

    Qualcomm on toki valistunut veikkaus, jos miettii mitä piirejä ja miksi (Samsung) käyttää jenkeissä.

    4.12.2018 09:53 #1

© 2019 AfterDawn Oy