Facebookin johtajat eivät saa käyttää iPhonea

Facebookin johtajat eivät saa käyttää iPhonea
Toimitusjohtaja Mark Zuckerberg on kieltänyt Facebookin korkeimmalta johdolta iPhonien käytön työtehtävien hoidossa kokonaan, uutisoi The New York Times. Lehden kattavassa jutussa pääteema on Facebookin viime vuosina käymät sisäiset ristiriidat.

Syy iOS-laitteiden käyttökiellolle on The New York Timesin mukaan Applen toimitusjohtaja Tim Cookin maaliskuun lopulla antamat kommentit medialle. Tuolloin Cambridge Analytica -kohu oli päällä ja julkinen paine Facebookia kohtaan oli kovimmillaan. MSNBC:n haastattelussa Cook esitti vahvoja näkemyksiä Facebookia kohtaan – Cookin mielestä Facebookin liiketoiminta perustuu rahan tekemiseen ihmisten yksityiselämällä.

Cookilta kysyttiin myös miten hän toimisi jos hänen yhtiönsä olisi Cambridge Analytica -skandaalin kaltaisessa tilanteessa. Cook tylytti Zuckerbergia toteamalla vain, että hän huolehtisi siitä, ettei joudu sellaiseen tilanteeseen.

Zuckerbergin mielestä Cookin kommentit olivat äärimmäisen lipeviä ja on harhaluulo, että tuotteiden hintoja jatkuvasti korottava yritys olisi jollain tapaa kiinnostuneempi asiakkaistaan kuin Facebook.

Facebookin edustajat kommentoivat asiaa toteamalla vain, että yritys on pitkään edistänyt Androidin käyttöä yrityksen sisällä, koska Android on maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. marraskuuta, 2018 16:43
Tägit
Mark Zuckerberg Apple Facebook Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • G0lden_Kebab

  Lainaus: Android on maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä Ja?

  15.11.2018 17:26 #1

 • pentsu

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Lainaus: Android on maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä Ja? Etkö näe koko tekstiä vai mikä juttu? Tietysti jos lainaa sopivasti vain osan tekstistä niin siitä saa juuri sellaisen kuin haluaa...

  Lainaus: Facebookin edustajat kommentoivat asiaa toteamalla vain, että yritys on pitkään edistänyt Androidin käyttöä yrityksen sisällä, koska Android on maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä.

  15.11.2018 19:40 #2

 • G0lden_Kebab

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Lainaus: Android on maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä Ja? Etkö näe koko tekstiä vai mikä juttu? Tietysti jos lainaa sopivasti vain osan tekstistä niin siitä saa juuri sellaisen kuin haluaa...

  Lainaus: Facebookin edustajat kommentoivat asiaa toteamalla vain, että yritys on pitkään edistänyt Androidin käyttöä yrityksen sisällä, koska Android on maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä.
  Ok, kivat sulle.

  16.11.2018 01:01 #3

© 2019 AfterDawn Oy