Supercell julkaisee uuden pelin – Brawl Stars saa pysyä hengissä

Supercell julkaisee uuden pelin – Brawl Stars saa pysyä hengissä
Supercell ei ole niitä peliyhtiöitä, jotka julkaisevat jatkuvalla syötöllä uusia pelejä sovelluskauppoihin. Sen sijaan yhtiö testaa ja pohtii perinpohjaisesti kannattaako kehitteillä olevaan peliin uhrata enää resursseja ja onko pelissä aineksia uudeksi ilmiöksi.

Supercellin kirjastosta on löytynyt Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach ja Clash Royale. Neljän pelin voimin Supercell on noussut taloudellisesti äärimmäisen kannattavaksi yritykseksi, joten odotukset viidennen pelin suhteen ovat tietysti korkealla. Tämä viides peli tulee olemaan pian maailmanlaajuisesti julkaistava Brawl Stars.Brawl Stars soft-julkaistiin Kanadassa kesällä 2017. Suomen, Ruotsin ja Norjan App Storeihin peli ilmestyi tammikuussa 2018. Tämän vuoden kesällä Brawl Starsista julkaistiin myös Android-versio.

Brawl Stars on luonteeltaan shooter-moninpeli, jossa pelimoodista riippuen tavoitteena on taistella henkilökohtainen tie voittoon tai vaihtoehtoisesti taistella oman tiimin rinnalla. Erilaisia pelihahmoja on useita. Pelin mekaniikka ja todellinen luonne tulee parhaiten esiin alla olevasta videosta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. marraskuuta, 2018 13:16
Tägit
mobiilipelit Supercell Brawl Stars
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud