Samsungin uusi One UI tulee myös Galaxy S8:lle

Samsungin uusi One UI tulee myös Galaxy S8:lle
Samsung esitteli kehittäjätapahtumassaan marraskuun alussa uuden One-käyttöliittymän, joka tulee varmasti olemaan osa tulevia puhelinmalleja, mutta niiden lisäksi One UI:ta pääsee kokeilemaan Galaxy S9:llä sekä Galaxy Note9:llä. Nykyisetkin puhelimet siis saavat uuden käyttöliittymän.

Android Authority on tutkimuksissaan saanut selville vielä, että One UI tullaan tarjoamaan myös Galaxy S8:n, Galaxy S8 Plussan ja Galaxy Note8:n omistajille. One UI korvaa nykyisen Samsung Experience -käyttöliittymän, joka itsessään korvasi aikoinaan paljon huonoa mainetta osakseen saaneen TouchWizin. One UI julkaistaan vuoden 2019 alussa.Ajoituksen perusteella voidaan aiheellisesti spekuloida, että uusi käyttöliittymä ilmestyy puhelimiin Android Pie -päivityksen mukana.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. marraskuuta, 2018 14:43
Tägit
Samsung One UI Android Android 9 Pie Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy Note8 Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9+ Samsung Galaxy Note9
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy