Taittuvalla näytöllä on hintaa – Näin paljon Galaxy F saattaa maksaa

Taittuvalla näytöllä on hintaa – Näin paljon Galaxy F saattaa maksaa
Samsungin viime viikolla esittelemä taittuvalla näytöllä varustettu älypuhelin jätti taakseen paljon vastaamattomia puhelimia. Esityksessä nähtiin, että laite todella taittuu kahtia näytön keskiosan kohdalta, mutta juuri muuhun ei sitten saatukaan vastausta. Uutistoimisto Yonhapilla on kuitenkin uutta tietoa kerrottavanaan.

Yonhapin mukaan puhelimen nimi tulee näillä näkymin olemaan Galaxy F – kirjain saattaa viitata englanninkieliseen foldable-termiin (taitettava). Uutistoimiston tiedot paljastavat myös laitteen kunnollisen julkaisuajankohdan ja hinnan.

Samsung saattaa paljastaa laitteen kaikki salat Yonhapin mukaan maaliskuussa 2019, joten se esiteltäisiin samaan aikaan kuin uuden sukupolven Galaxy S -mallit. Se ei siis kilpaile S-malliston kanssa ja se näkyy myös hinnassa: Galaxy F:n suositushinta saattaa olla peräti 1770 dollaria.

Laite on selvästi asemoitu niche-tuotteeksi, jolla lähinnä demonstroidaan uuden teknologian mahdollisuuksia. Samsungin tavoitteena on myydä laitetta miljoona kappaletta vuoden 2019 aikana.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. marraskuuta, 2018 14:23
Tägit
Infinity Flex Display Samsung Galaxy F Android Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy