Nordea ja Danske Bank alkoivat tukea Google Pay -maksamista

Nordea ja Danske Bank alkoivat tukea Google Pay -maksamista
Nordean asiakkaat ovat voineet viime vuoden syksystä lähtien käyttää iPhonien Apple Pay -lähimaksuominaisuutta kaupoissa ja sovelluksissa Suomessa. Lähimaksamisen makuun on mahdollista päästä myös Androidilla, sillä Nordea on alkanut tukea Google Pay -lähimaksua.

Nordean lisäksi Google Paytä aikoo tukea Danske Bank, jonka asiakkaat pääsevät käyttämään toimintoa marraskuusta lähtien."Mobiilimaksaminen on erittäin kätevä tapa tehdä päivittäiset ostokset, myös silloin kun lompakko ei ole mukana. Google Paylla voi maksaa omalla pankki- tai luottokortilla ostokset käyttäen lähimaksua puhelimella. Palvelu on maksuton, eikä vaadi muuta, kuin kortin liittämistä puhelimen lompakkoon. Maksaminen puhelimella on helppoa, mutkatonta ja turvallista eli juuri sitä, mitä asiakkaamme haluavat", sanoo Nordean Suomen henkilöliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Nikkilä

Android-älypuhelimien lisäksi Google Pay -lähimaksua voi käyttää ominaisuutta tukevilla älykelloilla. Alla olevalla videolla opastetaan Google Pay -toiminnon käytön aloittamisessa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. lokakuuta, 2018 12:05
Tägit
Google Pay Danske Bank Nordea
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • cube28

  Eipä näytä Danske tukevan Google Payta joten otsikko on hieman harhaanjohtava

  30.10.2018 12:32 #1

 • Acropo (vahvistamaton)

  Niin Nordean ohjelma päivitys tukemaa muiden pankkien kortteja eli jos sitä kautta toimiin. Tosin ihmettelee miksi käyttäisin ompun tai ropon maksua, kun pankkikorti toimiin puhelimessa lähimaksuns.

  30.10.2018 13:39 #2

 • Temposaur

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Acropo: Niin Nordean ohjelma päivitys tukemaa muiden pankkien kortteja eli jos sitä kautta toimiin. Tosin ihmettelee miksi käyttäisin ompun tai ropon maksua, kun pankkikorti toimiin puhelimessa lähimaksuns. Varmaan siksi, ettei ylimääräistä appia tällöin tarvita.

  30.10.2018 14:39 #3

 • Temposaur

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti cube28: Eipä näytä Danske tukevan Google Payta joten otsikko on hieman harhaanjohtava En tiedä onko uutista päivitetty, mutta tekstistä selviää, että Dansken kortit alkaisivat toimia marraskuun aikana.

  30.10.2018 14:40 #4

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud