OnePlus 6T julki – Tällainen puhelin se on

OnePlus 6T julki – Tällainen puhelin se on
Kiinalainen OnePlus on esitellyt uuden sukupolven älypuhelimensa New Yorkissa. OnePlus 6T on yhtiön ensimmäinen puhelin, joka on myynnissä Suomessa kaikilla kolmella suurimmalla operaattorilla: Telialla, Elisalla ja DNA:lla. Puhelin on myynnissä myös Verkkokauppa.comilla.

OnePlus 6T:n lasista muotoilua hallitsee 6,41 tuuman näyttö, joka kattaa koko puhelimen etualan (kuvasuhde 19,5:9). Näytön yläreunasta löytyy riippuvaa vesipisaraa muistuttava lovi, jonka sisään on piilotettu etukamera ja kaiutin. Yhtiön mukaan puhelimen kuvasuhde on passeli niin Fortniten pelaamiseen kuin Netflixin katseluunkin. Näyttö on suojattu Corningin vahvalla Gorilla Glass 6 -lasilla.
Puhelimen suorituskyky perustuu Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriin sekä mallista riippuen kuuden tai kahdeksan gigatavun käyttömuistiin. Akun varauskapasiteetti on 3700 milliampeerituntia, jonka saa nopeasti täyteen uuden Fast Charge -pikalataustoiminnon avulla.

Takakamerassa yhdistyvät f/1,7-aukon ja 16 megapikselin sekä f/1,7-aukon ja 20 megapikselin kamerat, joissa on sekä optinen että elektroninen kuvanvakautus. Etukamerassa puolestaan on f/2.0-aukon ja 16 megapikselin kenno.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. lokakuuta, 2018 17:22
Tägit
OxygenOS OnePlus 6T OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud