Näin paljon OnePlus 6T maksaa Suomessa

Näin paljon OnePlus 6T maksaa Suomessa
OnePlus 6T esiteltiin suurelle yleisölle hetki sitten ja sen myötä laitteen hinta Suomessa on myös paljastunut.

Suurella 6,41 tuuman AMOLED-näytöllä varustettu puhelin tulee myyntiin kolmena versiointina. Mirror Black -värivaihtoehtoa on saatavilla ainoastaan 6 gigatavun käyttömuistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla. Midnight Black -värivaihtoehdossa on vuorostaan kahdeksan gigatavua käyttömuistia ja tallennustilaa joko 128 tai 256 gigatavua.Puhelimet tulevat Elisan, Telian, DNA:n ja Verkkokauppa.comin valikoimiin 6. marraskuuta. Puhelimensa voi tilata myös OnePlussan verkkokaupasta.

Suomessa saatavilla olevat mallit ja värit:


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. lokakuuta, 2018 18:01
Tägit
OnePlus 6T OnePlus 6 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy