OnePlus löysi uuden kumppanin Suomesta – DNA aloittaa OnePlus 6T:n myynnin

OnePlus löysi uuden kumppanin Suomesta – DNA aloittaa OnePlus 6T:n myynnin
Elisa otti ensimmäisenä isona jälleenmyyjänä OnePlussan puhelimet valikoimiinsa. Telia seurasi Elisan esimerkkiä tänä keväänä ja tulokset ovat olleet hyviä, keväällä esitelty OnePlus 6 on ollut sekä Telialla että Elisalla myydyimpien puhelimien joukossa. DNA hyppää remmiin mukaan ottamalla OnePlus 6T:n valikoimiinsa.

OnePlus 6T esitellään kansainvälisesti 29. lokakuuta. DNA Kauppoihin ja DNA:n nettikauppaan uutuuspuhelin saapuu tiistaina 6. marraskuuta kello 9.00. DNA tarjoaa puhelimelle pidennetyn kolmen vuoden takuun ainoana jälleenmyyjänä Suomessa. Puhelimen voi hankkia DNA:lta kolmen vuoden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Tarjolle tulevat laitteen kaikki muisti- ja värivaihtoehdot.DNA järjestää OnePlus-myynninaloitustapahtumat tiistaina 6.11. DNA Kaupoissa seuraavilla paikkakunnilla: Espoo Sello), Helsinki (Kamppi), Jyväskylä (Kauppakatu), Lahti (Trio), Tampere (Ratina), Turku (Hansa) ja Vantaa (Jumbo).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. lokakuuta, 2018 9:42
Tägit
OnePlus Telia Elisa Saunalahti Elisa OnePlus 6T DNA
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud