Messenger uudistuu – Tältä se näyttää jatkossa

Messenger uudistuu – Tältä se näyttää jatkossa
Facebook on julkaissut huippusuositusta Messenger-pikaviestisovelluksestaan uuden version. Tällä kertaa uudistusten lähtökohtana on ollut sovelluksen käyttöliittymän ja -kokemuksen yksinkertaistaminen, sillä yhtiön teettämän tutkimuksen mukaan jopa seitsemän kymmenestä arvostaa viestisovelluksissa eniten juuri yksinkertaisuutta.

Paluu yksinkertaisuuteen näkyy esimerkiksi siinä, että iOS-sovelluksen alareunassa olevassa navigointirivin välilehtien määrä on pienentynyt yhdeksästä kolmeen. Jäljelle jäivät keskustelut-, ihmiset- ja löydä-välilehdet. Viimeksi mainittuun on piilotettu erilaiset pelit ja muut sovellukselle kehitetyt lisäosat. Pinnallisempiakin muutoksia on tehty, käyttäjä voi esimerkiksi jatkossa muuttaa keskusteluiden viestikuplien väritystä haluamakseen.OLED-näyttöisten puhelimien ystävät ovat varmasti mielissään Messengeriin myöhemmin tulevasta uudesta ominaisuudesta: Dark Mode -teemasta, joka muuttaa sovelluksen vaaleat pinnat mustiksi ja vähentää näin virrankulutusta.

Messenger tulee saataville porrastetusti tulevien viikkojen aikana.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. lokakuuta, 2018 6:53
Tägit
mobiilisovellukset Facebook Messenger Facebook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud