Spotifyn uusi ominaisuus sai testaajat innostumaan

Spotifyn uusi ominaisuus sai testaajat innostumaan
Spotify testaa valikoiduilla käyttäjillä uutta What's New -ominaisuutta, jonka avulla kuuntelijat pysyvät helpommin kärryillä koska heidän lempiartisteilta on tullut uutta musiikkia.

What's New -osioon kootaan kronologisesti uusia albumijulkaisuja lempiartisteiltasi, mutta ilmeisesti Spotifyn algoritmit eivät osaa kovin vielä kovin hyvin analysoida käyttäjien kuuntelutottumuksia, jotka tietysti elävät jatkuvasti. Kyseessä on kuitenkin vasta testi, joten se parantunee nykyisestä vielä, mikäli Spotify päätyy lisäämään sen osaksi vakaata ohjelmistoa.Spotifyn kuuntelijoiden ensikokemusten perusteella testattava ominaisuus on otettu lämmöllä vastaan, joten What's New -aikajana tuotanee jokaisen kuuntelijan saataville.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. lokakuuta, 2018 16:03
Tägit
mobiilisovellukset digitaalinen musiikki musiikki suoratoisto Spotify
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud