OnePlus muutti suunnitelmia Applen takia – OnePlus 6T:n julkaisu aikaistuu

OnePlus muutti suunnitelmia Applen takia – OnePlus 6T:n julkaisu aikaistuu
OnePlussalla kävi hiukan huono tuuri julkistustilaisuuden ajoittamisen kanssa. Kiinalaisyhtiö ilmoitti ensin, että se aikoo esitellä uuden OnePlus 6T -älypuhelimen 30. lokakuuta, mutta aikataulua on jouduttu muuttamaan käytännöllisten syiden takia.

OnePlussan keskustelupalstalla tiedotetun uuden aikataulun syyt kerrottiin suoraan, vaikka se voidaan hyvin päätellä ilmankin. Pian sen jälkeen kun OnePlus kertoi ajankohdan julkistukselleen, Apple lähetti oman lehdistökutsun eetteriin ja sattumalta tilaisuuden osuivat samalle päivälle.
Applen tilaisuudessa on määrä esitellä uusia iPadejä ja Mac-tietokoneita. OnePlussa ei nähnyt kovin hedelmälliseksi lähteä kilpailemaan mediahuomiosta Applen kanssa, koska melko varmasti OnePlus häviäisi tämän kilpailun. Tästä syystä OnePlus esittelee puhelimensa vuorokautta suunniteltua aikaisemmin eli 29. lokakuuta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. lokakuuta, 2018 8:36
Tägit
Android OxygenOS OnePlus 6T OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud