Uuden Pixel 3:n parantuneen kameran ominaisuuksia esitellään videoilla

Uuden Pixel 3:n parantuneen kameran ominaisuuksia esitellään videoilla
Google esitteli tänään uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimet, jotka tuovat jälleen kaikenmoista uutta kivaa. Tällä kertaa yllätykset ja kenties tärkeimmät uudistukset tarjotiin softarintamalla ja kamerassa.

Tärkeimmistä uusista ominaisuuksista kerrotaan oheisissa Googlen YouTubessa julkaisemissaa videoissa. Esittelyvideoissa keskiössä ovat kameraominaisuudet, joista videolla esitellään Top Shot -ominaisuutta sekä uutta laajakuvakameraa ja sen mukanaan tuomia parempia selfie-ominaisuuksia.

Myös Google Lens on parantunut Pixel-puhelimilla ja uusi Flip to Shhh -ominaisuus helpottaa puhelimen hiljentämistä ja tosimaailmaan keskittymistä.

Mutta nyt pidemmittä puheitta itse videoihin.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 9. lokakuuta, 2018 19:13
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy