Googlen odotettu tilaisuus alkaa – Seuraa julkistuksia suorana täältä

Googlen odotettu tilaisuus alkaa – Seuraa julkistuksia suorana täältä
Koko kesän ja syksyn ajan ollaan saatu kiihtyvään tahtiin huhuja Googlen uusista puhelimista ja muista uutuuslaitteista. Tänään voidaan vihdoin huokaista helpotusta, sillä huhuille pistetään piste Googlen esitellessä ne virallisesti. Lehdistötilaisuus alkaa kello 17.40 Suomen aikaa.

Tilaisuutta on mahdollista seurata YouTuben kautta suorana verkkolähetyksenä. Lähetys löytyy alta YouTube-upotteen muodossa.

Googlen odotetaan paljastavan vihdoin Pixel 3:n ja Pixel 3 XL:n. Lisäksi luvassa on Chrome OS -pohjainen Pixel Slate -tabletti sekä uusia päivityksiä Chromecast-mallistoonKirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. lokakuuta, 2018 14:48
Tägit
Chromecast Google Pixel Slate Google Pixel 3 XL Google Pixel 3 Google
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy