Uusi OnePlus tulee pian myyntiin – Tältä se näyttää

Uusi OnePlus tulee pian myyntiin – Tältä se näyttää
Kiinalaisen OnePlussan puhelimia odotetaan Suomessa kuin Kuuta nousevaa – ainakin myyntilistojen perusteella. Yhtiön julkaisukalenterista löytyy joka vuodelle kaksi paikkaa uuden puhelimen lanseeraukselle: keväällä ja syksyllä.

Nyt kun ruska on saapunut lehtipuihin Suomessa, niin uutta OnePlussaakin pitäisi saada pian kaupoista. Julkaisu on lähellä, mistä kielii verkkoon päätyneet lukuisat kuvavuodot. Tuorein kuvavuodoista tulee WinFuture.de-verkkosivustolta, joka on julkaissut viralliset lehdistökuvat puhelimen mustista värivaihtoehdoista (kiiltävä ja matta).
Huomiotaherättävintä OnePlus 6T:ssä on näytön yläreunan loven muotoilu. Se on kilpailijoihin nähden selvästi minimalistisempi, irtoavaa vesipisaraa muistuttava muotoilu peittää alleen vain etukameran kohdan. Muotoilullisesti puhelimen etupuoli näyttää Oppon elokuussa julkaisemaa R9:ää – Oppolla ja OnePlussalla on sama emoyhtiö, joten muotoilun kierrättäminen on pikemminkin odotusarvo.

OnePlus 6T tulee myyntiin näillä näkymin lokakuun 17. päivänä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. lokakuuta, 2018 9:11
Tägit
OxygenOS OnePlus 6T OnePlus 6 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud