OnePlus joutuu oikeuteen – Pikalatauksen nimi ärsytti kuulokeyhtiötä

OnePlus joutuu oikeuteen – Pikalatauksen nimi ärsytti kuulokeyhtiötä
High-end-kuulokkeita myyvä Bragi on haastanut älypuhelinmerkki OnePlussan oikeuteen Euroopassa. Syy oikeusjutun nostamiselle on kiinalaisyhtiön käyttämän lataustekniikan nimeämisessa. Bragi nimittäin suojannut Dash-kuulokkeiden nimen tavaramerkillä – OnePlus on vuorostaan nimennyt puhelimiensa pikalatauksen Dash Chargeksi.

Tarkemmin ottaen kyse on siitä, että Bragi on nimennyt langattomien Dash-kuulokkeiden laturin Dash Chargeriksi, joten yhtiöiden latausjärjestelmät voivat mennä sekaisin. Keväällä uutisoimme siitä, että OnePlus 6:n latausjärjestelmän nimi vaihtui Dash Chargesta Fast Chargeksi.Bragin mukaan sekä Euroopan että Yhdysvaltain patenttihallinto on hylännyt OnePlussan tavaramerkkihakemukset Dash Chargelle.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. syyskuuta, 2018 11:35
Tägit
Bragi Dash OnePlus OnePlus 6 OnePlus 6T OnePlus 3 OnePlus 3T OnePlus 5 OnePlus 5T
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy