Videoesittely – Tällaiset uudet iPhonet ovat

Videoesittely – Tällaiset uudet iPhonet ovat
Apple esitteli eilen halvaksi iPhoneksi suunnitellun iPhone XR:n sekä yli tuhat euroa maksavat iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin.

Edellisten linkkien takaa löytyy puhelimien kaikki oleelliset tekniset ominaisuudet sekä uudistukset, mutta videoita on aina mukavampi katsella kuin päntätä pitkiä speksilistoja. Siksi Applen muotoilujohtaja Jony Ive on istutettu mikrofonin eteen ja käsketty kertomaan mikä kaikki uusissa puhelimissa on mahtavaa ja mullistavaa. Neljä minuuttia kestävällä videolla käydään läpi kaikki kamerasta uuteen A12 Bionic -prosessoriin.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. syyskuuta, 2018 6:39
Tägit
iOS 12 Apple iPhone Xs Max Apple iPhone XS Apple iPhone Xr Apple iPhone X Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • arivesa

    Kuka mahtaa enää haluta maksaa puoiltoista tonnia muutaman vuoden kapulasta? Tyhmä kaiketi,asoita ymärtämätön? Tallenustila pilvessä ei taida maksaa mitään,ja jos SD kortti olisi vaihtoehto,on se halpaa.

    Kenelle näitä siis kaupitellaan? XR-"halpis" näyttää miltei samalta, se riittänee kapakkamittelöissä? Apple on näemmä maalaamassa itseään nurkkaan. Tyyriitä myydään "niche" fanaatikoille, ja halvemmilla on kehnompi kate. Tervetuloa reaalimaailmaan,vihdoin.

    13.9.2018 23:59 #1

© 2019 AfterDawn Oy