Shokkipaljastus – OnePlus 6T:ssä ei ole kuulokepaikkaa

Shokkipaljastus – OnePlus 6T:ssä ei ole kuulokepaikkaa
OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei paljasti TechRadar-verkkosivuston haastattelussa seikan tulevasta OnePlus 6T -puhelimesta, mikä saattaa järkyttää osaa lukijoistamme: Puhelimesta ei löydy enää 3,5 millimetrin liitäntää. Apple luopui ensimmäisten joukossa audioportista, mistä se sai jonkin verran lokaa niskaansa. Sittemmin Android-merkitkin ovat seuranneet esimerkkiä.

Pei yrittää puolustella ratkaisua sillä, että portista luopumisen seurauksena puhelimen sisään syntyy tilaa, joka mahdollistaa uusien teknologioiden hyödyntämisen. Toimitusjohtajan mukaan erinomaisen puhelimen ei tarvitse sisältää kaikkia mahdollisia komponentteja. Pein mukaan portin poistamiseen johtavasta päätöksestä käytiin yhtiön sisällä keskustelua, eikä päätöstä tehty vain koska muutkin ovat toimineet niin.Haastattelusta ei tullut ilmi sitä, että minkä uuden teknologian tieltä 3,5 millimetrin liitäntä jouduttiin raivaamaan pois. Yksi vahva kandidaatti voisi olla näyttöön integroitu sormenjälkilukija.

On OnePlus 6T:ssä paljon hyvääkin. Carl Pei lupaa esimerkiksi akkukeston paranevan aiemmasta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. syyskuuta, 2018 17:03
Tägit
OnePlus 6T OnePlus 6 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • karmakameli

  Eiköhän tuollaiset megaluokan näyttökoot tuo sinne sisälle tilaa niin mahtuisi vaikka kaksi kuulokeliitäntää.

  14.9.2018 06:24 #1

 • user_org (vahvistamaton)

  Ja eiköhän siellä sille kuulokkeellekkin ole paikka (kuittailua klikki otsikosta)

  14.9.2018 13:49 #2

 • WinLix

  Ja ei sillä kuulokeliitännällä tee nykypäivänä mitään koska jengi kuuntelee paljon loudness warilla ja häviöllisesti pakattua huonolaatuista musaa eli ei synny laatueroja piuhan vs bluetoothin kautta.

  14.9.2018 15:20 #3

 • Reunis (vahvistamaton)

  Miksi uutinen ei kerro että myyntipakkauksessa on adapteri?

  14.9.2018 18:22 #4

 • Michelola

  Bluetooth syrjäyttänyt jo kauan sitten

  14.9.2018 19:34 #5

© 2019 AfterDawn Oy