Google lopettaa rakastetun sähköpostisovelluksen

Google lopettaa rakastetun sähköpostisovelluksen
Google räväytti vuoden 2014 lopulla esittelemällä Inbox-sähköpostisovelluksen, joka oli toiminnoiltaan melkein joka osa-alueella parempi kuin varsinainen Gmail-sovellus. Nyt Google on kuitenkin ajamassa käyttäjien rakastaman sovelluksen kehityksen alas.

Uutinen ei ole sinänsä erityisen yllättävä, sillä Inboxin monet ydintoiminnot ovat löytäneet hiljalleen tiensä Gmailiin. Google tuntuu käyttäneen Inboxia lähinnä testialustana, jolla pohjustettiin Gmailin uudistustyötä. Inboxista tuttuja ominaisuuksia nykyisessä Gmailissa ovat esimerkiksi mahdollisuus "torkuttaa" sähköposti-ilmoituksia. Lisäksi Inboxissa oli mahdollista tehdä muistutuksia tärkeistä tehtävistä, jotka ilmestyivät määritettynä ajanhetkenä sähköpostiisi.

Molemmat ominaisuudet löytyvät keväällä uudistuneesta Gmailista, joten Inboxin ylläpitämiseen ei ehkä enää ole tarvetta. Inboxin nykyisillä käyttäjillä on armonaikaa maaliskuuhun 2019 saakka. Sen jälkeen Inboxista vedetään pihat irti kokonaan.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. syyskuuta, 2018 11:32
Tägit
mobiilisovellukset Google Inbox Gmail Inbox Gmail
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy