Uudet iPhonet julkaistaan aivan pian – Näin seuraat tilaisuutta

Uudet iPhonet julkaistaan aivan pian – Näin seuraat tilaisuutta
Apple julkistaa tänään illalla kello 20.00 Suomen aikaa uuden sukupolven iPhonet. Steve Jobs Theaterissa järjestettävä lehdistötilaisuus videoidaan ja suora verkkoläheys on katsottavissa perinteiseen tyyliin Applen verkkosivuilla.

Kuten aiemmin uutisoimme, verkkolähetystä voi seurata tällä kertaa myös Twitterin kautta. Apple ei ole perinteisesti hyödyntänyt sosiaalista mediaa omassa virallisessa viestinnässä, mutta ilmeisesti yhtiö on hiljalleen siirtymässä uuteen aikaan myös viestinnän osalta. Julkiset verkkolähetyksetkin tulivat Applen viestintästrategiaan melko myöhään, minkä takia tilaisuuksia pääsi seuraamaan vain live blogien kautta tai vaihtoehtoisesti katsomalla tilaisuuden tallenne jälkikäteen.Tänään Applelta odotetaan ainakin kolmea uutta iPhonea, uuden sukupolven Apple Watchia (Series 4) sekä uusia lisälaitteita, kuten pahasti myöhästynyttä AirPower-lataustelakkaa. Käyttöjärjestelmien (iOS 12 ja macOS Mojave) jakelun aloittamisestakin saadaan varmasti uutta tietoa.

Applen verkkosivuilla esitettävän lähetyksen seuraaminen vaatii uuden iOS-käyttöjärjestelmän (iOS 10 tai uudempi. Tietokoneella vaaditaan Safaria (macOS Sierra 10.12) tai Windows-alustalla Microsoft Edgeä.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. syyskuuta, 2018 17:28
Tägit
Apple Watch iOS 12 Apple iPhone XS Apple iPhone XC Apple iPhone X Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud