Tältä näyttää uusi iPhone XS – Kuvat vuotivat

Tältä näyttää uusi iPhone XS – Kuvat vuotivat
Apple paljasti eilen illalla julkaisevansa uuden sukupolven iPhonet syyskuun 12. päivänä. 9to5macin ansiosta tiedämme jo miltä kalleimmat OLED-näyttöiset iPhonet näyttävät.

Sivuston julkaisemasta kuvasta paljastuu iPhone X:n muotoilua läheisesti seuraava puhelin tai puhelimet, joissa on ruostumattomasta teräksesstä valmistettu reunus ja lasiset etu- ja takakuoret. Erikoista on kuitenkin se, että kuvassa näkyy kullanvärinen teräsreunus eli Apple on tuomassa uuden värivaihtoehdon tänä syksynä mallistonsa yläpäähän.9to5macin mukaan OLED-näyttöisten puhelimien nimi olisi iPhone XS. Saman nimen alla myytäisiin siis sekä 6,5 että 6,1 tuuman mallia, mikäli 9to5macin tiedot pitävät paikkansa.

Sivusto onnistui nappaamaan lähteistään myös neljännen sukupolven Apple Watchin PR-kuvan. Älykello tulee olemaan ulkoisesti samanlainen kuin aiemmatkin Watch-kellot, mutta näyttö ulottuu täysin reunalta reunalle. Kuvasta näkyy myös uusi mikrofonipaikka digitaalisen kruunun alapuolella.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 31. elokuuta, 2018 8:20
Tägit
Apple iPhone XS Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Abcabc375

    Vau........... uusi väri

    1.9.2018 02:11 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud