Huawei paljasti mikä on Honor Magic 2:n taika

Puhelinvertailu

Huawei paljasti mikä on Honor Magic 2:n taika
IFA-messut ovat yleensä pitkälti Sonyn omimia mitä tulee älypuhelimiin, mutta ajoittain muutkin valmistajat kertovat jotain uutta yleisemmin elektroniikkalle tarkoitetuilla messuilla.

Tällä kertaa Huawei on noussut lavalle kertomaan hieman tulevan Honor Magic 2 -älypuhelimen ominaisuuksista. Kyseessä on pari vuotta sitten esitellyn Honor Magic -mallin seuraaja, jota ei kuitenkaan esimerkiksi Suomessa juuri nähty.

Mikä on Magic-mallin taika? Huawei paljasti, että laitteeseen tulee popup-kamera, joka nousee esiin vain tarvittaessa. Niinpä etupaneelin estetiikkaa häiritsevä lovi saadaan poistettua.

Vastaava toteutus on jo nähty kiinalaisvalmistajlta, mutta ei mallissa, joka on saapunut laajemmin myyntiin Euroopassa. Koska julkistus tapahtui juuri Berliinissä järjestettävillä IFA-messuilla, niin oletettavasti tällä kertaa Magicin taikaa nähdään kattavasti myös Suomea myöten.

Muuten Magic 2:n ominaisuuksiin kuuluu mm. Huawein omaa tekoa oleva huippupiiri Kirin 980, jonka tärkeintä antia on yhtiön mukaan sen tekoälykyvyt. Ensimmäisestä mallista tuttua pikalatausta on entisestään parannettu ja uusi Magic Charge tukee jopa 40 watin latausta.



Vaikka yhtiön omissa pressikuvissa laitteen kaikki reunukset olivat täysin kadonneet, niin George Zhaon käsissä laitteesta paljastui, kiitos GSMArenan kuvan (yllä), leuka, joka tarkoittaa, että laitteessa ei ole todennäköisesti taitettu näytön alaosaa itsensä taakse, kuten iPhone X:ssä.

Olisikin toivonut, että jos estetiikka on tärkeintä, niin siinä olisi menty päätyyn asti. Mielenkiintoinen laite on toki joka tapauksessa, mutta tässä vaiheessa ei ole vielä valitettavasti julkaisuaikataulua tai hintatietoja.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.