Kuvien siirto puhelimesta Windows 10 -tietokoneelle – Kokeile uutta sovellusta

Kuvien siirto puhelimesta Windows 10 -tietokoneelle – Kokeile uutta sovellusta
Microsoft on tuonut Windows 10 -käyttäjien saataville Your Phone -nimisen uuden sovelluksen, jonka kautta voi kätevästi hallita tietoja tietokoneen ja puhelimen välillä. Sovellus on ladattavissa Microsoft Store -sovelluskaupan kautta. Vaatimuksena on, että tietokoneeseen on asennettu huhtikuussa julkaistu April 2018 -päivitys.

Your Phone -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän kuvien siirtämiseksi drag and drop -tyyliin puhelimesta tietokoneelle. Tällä hetkellä sovellus tukee ainoastaan Android-laitteita (7.0-versiosta ylöspäin), mutta Microsoft lupaa iPhone-tuen olevan tulossa. Kehityslistalta löytyy myös tekstiviestisynkronointi sekä mahdollisuus peilata puhelimeen tulleet ilmoitukset tietokoneen näytölle.

Microsoft on testannut sovellusta osana Redstone 5 -päivitystä, mutta näemmä ohjelmiston käyttö ei vaadi uusimpaan Windows 10 -versioon siirtymistä.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. elokuuta, 2018 15:31
Tägit
iOS 12 Apple iPhone Android Your Phone Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy