Samsung esittelee Galaxy Note9:n – Seuraa tilaisuutta suorana!

Samsung esittelee Galaxy Note9:n – Seuraa tilaisuutta suorana!
Galaxy S9:n verkkaisesti sujuneen myynnin jälkeen Samsungilla on uusi näytönpaikka, sillä yhtiö aikoo esitellä tänään kello 18.00 Suomen aikaa uuden Galaxy Note -älypuhelimen. Kilpailu on kiristynyt kalliissa puhelimissa, eikä Samsungilla ole varaa menettää markkinoita Applelle.

Galaxy Note9:n julkistustilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä täältä. Puhelimen odotetaan noudattelevan muotoilullisesti aikaisempien puhelinmallien linjalla, mutta teknisesti puhelin on taas ottanut harppauksia eteenpäin.

S-Pen-kynä on ilmeisesti uudistunut ja puhelimen pääkamerassa on siirrytty uuteen ISOCELL Plus -tekniikkaan. Sormenjälkilukija on ilmeisesti edelleen puhelimen takapuolella. Lisäksi puhelimen akun kapasiteettin on kasvanut 4000 milliampeerituntiin.

Reilun tunnin kuluttua Samsung siis esittelee Galaxy Note9:n ja huhujen paikkansapitävyydestä saadaan selko.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. elokuuta, 2018 16:43
Tägit
Android Samsung Galaxy Note9 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy