Samsung hankki itselleen ehkä jopa kolmen kuukauden Fortnite-yksinoikeuden

Samsung hankki itselleen ehkä jopa kolmen kuukauden Fortnite-yksinoikeuden
Huhujen mukaan Epic Gamesin hittipeli Fortnite olisi tulossa Androidille lähiaikoina, mutta aluksi se olisi ladattavissa ainoastaan ylihuomenna julkaistavalle Galaxy Note9 -älypuhelimelle. XDA-Developersin haltuunsa saaman APK-asennuspaketin perusteella 30 vuorokauden yksinoikeusjakso pitäisi sisällään myös Galaxy Tab S4:n.

Estääkseen APK-paketin asentamisen muihin puhelinmalleihin, Epic Games on lisännyt peliin useita erilaisia tarkistusmetodeja. Peli esimerkiksi tarkistaa onko puhelimessa Galaxy Note9 -puhelimelle ominaista S-Pen-kynää.

XDA-Developersin mukaan Galaxy Note9 -yksinoikeuden päättymisen jälkeen Samsungilla olisi vielä pari kuukautta yksinoikeutta peliin. Toisin sanoen Fortniten voisi asentaa myös vanhempiin Galaxy-älypuhelimiin, mutta ei muiden Android-merkkien puhelimiin tai tabletteihin. Epic Games on jo ilmoittanut, ettei Fortniten Android-versiota tulla jakamaan Google Playssä, kuten useimpia pelejä. Sen sijaan puhelimesta pitää hyväksyä myös muut asennuslähteet ja ladata asennuspaketti pelin virallisilta sivuilta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. elokuuta, 2018 6:41
Tägit
mobiilipelit Samsung Galaxy Note9 Samsung Android Epic Games Fortnite
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy