LG esitteli uuden Q8-älypuhelimen

LG esitteli uuden Q8-älypuhelimen
LG on laajentamassa jälleen Q-sarjaa uudella älypuhelimallilla. Tällä kertaa vuorossa on uusi versio viime vuonna esitellystä Q8:sta, jonka on määrä tarjota huippupuhelinten fiilistä hieman edullisemmassa kategoriassa.

Q-sarjasta löytyy jo muutamia Q7-malleja, jotka esiteltiin alkukesästä, mutta nyt LG tuo mallistoon uuden Q8 (2018) -mallin. Kyseinen laite tarjoaa mm. 6,2 tuuman nk. FullVision-näytön. V35 ThinQ -huippulaitteen tavoin se tukee myös mukana tulevaa stylus-kynää.

Muuten teknisesti laite on tietysti huippupuhelimia vaatimattomampi. Järjestelmäpiirinä on kahdeksanytiminen Snapdragon 450, RAM-muistia on kuitenkin kiitettävät neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua ja laajennusta varten löytyy myös microSD-korttipaikka.

Myös kameran osalta LG Q8 (2018) sisältää hieman vähemmän edistynyttä tekniikkaa. Takana on 16 megapikselin yksilinssinen kamera ja edessä 5 megapikselin selfie-kamera laajakuvalinssillä.

Laite on lisäksi IP68-suojattu, joten tarjoaa veden- ja pölynkestävyyden. Tässä vaiheessa ei ole tietoa saapuuko laite myyntiin Euroopassa. Koreassa sillä on hintaa paikallisessa valuutassa noin 500 euron verran.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 7. elokuuta, 2018 18:43
Tägit
LG LG Q8 (2018)
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy