Facebook haastaa Tinderin – Deittipalvelu on jo testausvaiheessa

Facebook haastaa Tinderin – Deittipalvelu on jo testausvaiheessa
Facebook on edennyt oman deittipalvelun kehityksessä jo niin pitkälle, että palvelu on avoin yhtiön yhdysvaltalaisten työntekijöiden testattavaksi. Alun perin deittipalvelu tuli julkiseen tietoon F8-kehittäjätapahtuman aikaan, mutta yhtiö voi edelleen keskeyttää sen kehityksen.

Facebook Dating -palvelu toimii siinä mielessä erillään emopalvelusta, että sitä käytetään erikseen luotavan tilin kautta. Näin ollen puurot ja vellit eivät pääse sekoittumaan. Facebook alleviivasi työntekijöille suunnatussa viestissä, että sisäisen testauksen tarkoituksena on tutkia palvelun käyttökokemusta, korjata ohjelmointivirheitä ja parantaa sovellus ylipäänsä – sitä ei ole tarkoitettu omien työkavereiden deittaamiseen.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. elokuuta, 2018 20:05
Tägit
mobiilisovellukset Tinder deittipalvelu Facebook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Mitäv***** (vahvistamaton)

  Hei, tiesittehän siellä toimituksessa että Facebook omistaa Tinderin eikä oman haastamisessa olisi mitään järkeä. Uutisen otsikko menee meikäläisellä yli hilseen.

  7.8.2018 06:20 #1

 • dRD

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mitäv*****: Hei, tiesittehän siellä toimituksessa että Facebook omistaa Tinderin eikä oman haastamisessa olisi mitään järkeä. Uutisen otsikko menee meikäläisellä yli hilseen. Facebook ei omista Tinderiä. Tinderin omistaa IAC, pörssilistattu firma.

  7.8.2018 11:33 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud