Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle

Hinnat eivät ole nousussa – Galaxy Note9:n hinta jäämässä tuhannen euron tasolle
Uuden sukupolven teknologiassa ominaisuudet lisääntyvät ja tehostuvat, mutta hinta pysyy usein samalla tasolla kuin aiemminkin. Tästä näkökulmasta katsottuna ei pitäisi olla kovin suuri ihme, että elokuun 9. päivänä esiteltävän Galaxy Note 9 -älypuhelimen epäillään olevan samanhintainen kuin viime vuonna julkistettu Galaxy Note 8.

Puolalaisen Spider's Web -teknologiablogin mukaan Galaxy Note 9 tulisi myyntiin Euroopassa 24. elokuuta ja se maksaisi halvimman mallin osalta 995 euroa. Perusmallista löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa.Hinta on samalla tasolla kuin vuosi sitten Galaxy Note8:n kohdalla – valuuttakurssit eivät ole heilahdelleet kovin paljoa suuntaan tai toiseen, eikä tuotantokustannuksetkaan ole nousseet. Ja kun hinnankorotus on aikoinaan saatu ajettua markkinoilla läpi, niin vanhoista hinnoista kannattaa pitää kiinni jos vain kilpailutilanne sen sallii.

Galaxy Note 9:n on huhuttu sisältävän uuden Bluetoothilla toimivan S Pen -kynän ja ison 4000 milliampeeritunnin akun. Puhelin tulee ilmeisesti myyntiin myös uusissa väreissä. Muotoilullisesti Note9 tulee olemaan samankaltainen kuin edeltäjänsä.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. heinäkuuta, 2018 6:53
Tägit
Android Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note9 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • WinLix

  Jos oma työpaikka tarjoaa niin mikä ette... Muuten aivan liian kallis jotta kannattaisi ostaa. Alle 500 saa käytännössä riittävän hyvän luurin kaikkiin hommiin.

  16.7.2018 08:35 #1

 • johtaja59

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix: Jos oma työpaikka tarjoaa niin mikä ette... Muuten aivan liian kallis jotta kannattaisi ostaa. Alle 500 saa käytännössä riittävän hyvän luurin kaikkiin hommiin.
  Käytettynä

  16.7.2018 21:29 #2

 • WinLix

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix: Jos oma työpaikka tarjoaa niin mikä ette... Muuten aivan liian kallis jotta kannattaisi ostaa. Alle 500 saa käytännössä riittävän hyvän luurin kaikkiin hommiin.
  Käytettynä
  Mutta siihen menee vielä vuosia ennenkuin käytetyn hinta laskee oleellisesti ja silloin samaan hintaan saa jo parempaa eli ei välttämättä siltikään kannattavaa.

  16.7.2018 21:40 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud